SUNGAI BESAR – Pada hari Sabtu 18hb Jun, esok adalah hari yang menjadi tanggungjawab kepada semua mereka-mereka yang tersenarai dalam senarai pengundi-pengundi di Sungai Besar dan Kuala Kangsar adalah untuk membuang undi.


“Saya bagi pihak rakan-rakan dari PAS, terutama Dr. Rani, calon yang saya anggap sesuai untuk menjaga kawasan Sungai Besar.
“Jadi saya harap mendapat sokongan dan beliau sudah memberi sumbangan lebih daripada 6 tahun menjadi Ahli Dewan Undangan Negeri yang sentiasa peka tentang keharmonian dan kejayaan rakyat di Negeri Selangor.


Beliau berkata demikian kepada pihak media selepas bersama calon PAS, menemui para pengunjung dan penjual Bazaar Ramadan di pasar Sekincan.
Sehubunga itu, walaupun beliau tidak terlibat dengan kempen di Kuala Kangsar, beliau menyokonh calon PAS Dr. Najiha dan menyifatkan ia adalah pilihan terbaik bagi bagi penduduk Kuala Kangsar.


“yang juga seorang doktor juga yang telah menunjukkan satu karier atau satu profesion yang sangat senang dengan rakyat.
Jadi kalau kita dapat memilih, seorang doktor bukan saja dia boleh mengubat rakyat tapi menolong mencari jalan pembangunan di Kuala Kangsar.
“Walaubagaimanapun saya percaya pemilihan yang dibuat oleh pihak PAS adalah pemilihan yang betul supaya mereka-mereka yang dipilih adalah yang dapat menunaikan tanggungjawab mereka.,”jelasnya
https://youtu.be/R4t25KfTj34



























