SELAMAT HARI KEBANGSAAN seluruh rakyat Malaysia.
Sempena mengenang tarikh kemerdekaan marilah kita berdoa agar negara ini dapat dimerdekakan dari kepimpinan yg merosakkan negara, menyusahkan rakyat dan mengemudi negara ke arah yg salah.
Ini berlaku bila kita mengambil ringan panduan yang diberi oleh Tuhan melalui Agama Islam yang sesuai dengan fitrah kehidupan dan menganjurkan kesejahteraan.
Kerajaan BN yg ada sedang menunggu masa dan alasan yg sesuai untuk menandatangani PERJANJIAN TPPA yg sudah banyak kali tertangguh kerana rakyat menentang.
PERJANJIAN TPPA sekiranya ditandatangani akan membuka ruang besar kepada penjajahan kuasa kuasa besar melalui kemasukan syarikat syarikat gergasi yg mempunyai modal yg besar yg akan bersaing merebut segala ruang dan peluang dalam negara tanpa sekatan.
Keistimewaan dan keutamaan kepada bumiputera, peluang kerja untuk warga Malaysia yg berbilang bangsa akan terancam kebanjiran pekerja asing. Dasar pemilikan dan sekatan pemilikan tanah kepada orang asing mungkin diubah.


BN sedang menggadai kemerdekaan negara dengan menjadikan Malaysia tunduk kepada tekanan asing lantaran terdesak kerana hutang luar negara yang terlalu tinggi. Skandal skandal kewangan yang bimbang terbongkar perlukan bantuan kuasa luar agar dapat diselindungkan.
Kita bagai hamba tebusan yang diperas ugut oleh kesalahan pemimpin BN. Yang jadi mangsa adalah negara.
Lebih dahsyat dari itu kita jangan lupa BN pernah mengupah berpuluh juta RM juruperunding pro Israel APCO untuk menjadi penasihat penting kepada kerajaan BN yg diterajui UMNO sekarang.
Bukan rahsia kempen 1 Malaysia dan One Israel (1 Israel) datang dari penasihat yang sama.
12hb September 2015, dengan penglibatan tokoh tokoh penting dalam negara, KONGRES RAKYAT di Shah Alam akan membincangkan dengan fokus dan serius jalan menyelamatkan negara dengan tema Membina Malaysia Sejahtera.
MALAYSIA PERLUKAN PERUBAHAN TOTAL
TOLAK UMNO, TOLAK BN.
HJ AHMAD AMZAD HASHIM
Pengarah
Jabatan Penerangan PAS Pusat
31hb Ogos 2015





























