Kareena Kapoor Ikut Jejak Langkah Sharmila Tagore

3463
http://www.buletinonline.net/images/stories/aberita8/kareen%20kapoor%20sharmila%20tagore.jpg

Kareena dan Saif, Nawab Pataudi dan jutawan yang memiliki bilangan konglomerat perniagaan; akan bertukar-tukar nazar dalam satu majlis yang dinanti-nantikan perkahwinan di kekeluargaan Saif rumah Pataudi Palace pada 17 Oktober lalu.

Sebelum mengikat simpulan, Kareena Kapoor berikut untuk memeluk agama Islam seperti pelakon Saif ibu Sharmila Tagore, yang memeluk agama Islam dan menukar namanya kepada Aisyah Begum sebelum mengahwini Tiger Mansoor Ali Khan Pataudi.

Kebanyakan ahli Kapoor Kareena menunjukkan kemarahan Kareena Kapoor keputusan untuk menukar ke dalam Islam. Tetapi keluarga Saif telah menjelaskan kepada pelakon itu melainkan jika dia meninggalkan agama Hindu dan memeluk Islam, dia tidak boleh menjadi menantu keluarga Patadui.

Penukaran agama Kareena isu telah ditangguhkan perkahwinan untuk beberapa bulan dan akhirnya dia telah membuat fikiran beliau untuk memeluk Islam. Tetapi tidak seperti yang akan berlaku ibu mertua, Kareena Kapoor tidak akan menukar nama keluarga beliau.

“Saif tidak mahu saya untuk mengubah apa-apa tentang diri saya, termasuk nama saya, selepas perkahwinan. Jadi saya akan Kareena Kapoor Khan. Ini bermakna saya mempunyai keistimewaan yang mempunyai dua nama keluarga yang paling berkuasa di Bollywood dilampirkan kepada nama saya. Tandatangan saya akan mempunyai K triple – KKK, “kata Kareena Kapoor.

Majlis perkahwinan Kareena Kapoor dan Saif dihadiri oleh ahli keluarga sahaja.