Ulamak Positif, Perubahan Untuk Kemenangan Islam akan Berlaku

967

Beliau yang ditemui sejurus selesai ucaputama semalam berkata ia merupakan arahan kepada jentera dan petugas-petugas parti dan mengggambarkan satu pengharapan yang begitu baik terhadap masa depan.

”Satu ucapan yang menjuruskan kepada pengarahan kepada jentera dan petugas parti, menggambarkan satu pengharapan yang begitu baik terhadap masa depan dan perubahan yang di cita-citakan oleh seluruh umat,

”seluruh rakyat mahu melihat satu perubahan yang begitu ketara dan pengalaman yang telah dirasai dan dinikmati oleh rakyat sebelum ini memberikan satu keyakinan, kita mampu untuk merubah kepada keadaan yang lebih baik dari keadaan masakini,”ujarnya.

http://www.youtube.com/watch?v=o_yUgI6zYT4

Katanya, jasa yang daripada perubahan yang dibuat oleh PAS yang memerintah Terengganu antara tahun 1999 hingga 2004, memberikan satu kekuatan dan keyakinan kepada jentera parti bagi meyakinkan rakyat dan pengundi untuk berubah pada pilihanraya umum yang akan datang.

Beliau yang juga Ketua Panitia Resolusi Ijtimak Kepimpinan PAS Terengganu turut membentangkan 10 Resolusi, sebelum Ijtimak Kali yang ke 13 melabuhkan tirainya pada jam 6 petang semalam (17 Oktober).

Di paparkan Resolusi Ijtimak Kepimpinan PAS kali Ke 13, seperti yang berikut;

http://www.buletinonline.net/http://buletinonline.net/v7/wp-content/uploads/2009/10/resolusi1a.JPG

http://www.buletinonline.net/http://buletinonline.net/v7/wp-content/uploads/2009/10/resolusi2.JPG